Založ si blog

Prečo sa Európa tak agresívne zasadzuje za práva homosexuálov. ..

Dnes, viac ako inokedy predtým, vznikajú rôzne organizácie na podporu homosexuálov, ich práv, propagáciu ich spôsobu života a snahou presvedčiť ostatných ľudí, že byť homosexuálom alebo lesbičkou je super vec. Táto snaha nevychádza však len z tretieho sektora mimovládnych organizácií ale aktívne sa o to pričiňujú aj vlády západného sveta. Hovorí sa, že v populácii sú 4 percentá gayov a lesbičiek. Ja mám však pocit že ich je aj 40 % podľa agresívnej „ochrany“ ich práv.

Ďalej rozoberiem trochu konšpiračnú teóriu prečo je podporovaná netradičná rodina vládami západných krajín a účelovými organizáciami. Len keď si túto podporu porovnáme s ochranou práv hendikepovaných ľudí, či už fyzicky alebo mentálne, tak sa mi zdá, že všetci len ubližujú tým mnohým a mnohým homosexuálom naproti super životu tej malej hŕstke hendikepovaných ľudí čo sú tu.

Rozobranie tradičnej rodiny kde je otec, matka a deti vyhovuje viacerým skupinám. Na „rozobranie“ tradičnej rodiny slúži práve propagácia LGBT hnutia (anglicky lesbian, gay, bisexual, and transgendered znamená  lesbický, gay, bisexuálny a transrodový). Veď prečo dnešným deťom nevštepovať typ rodiny kde sú rovno dve mamičky bez otecka alebo dvaja oteckovia bez mamičky, podporujú sa adopcie, nie len tie pekné ale aj násilné. Áno. Táto propaganda hovorí, že aj oni majú právo vychovávať deti a pod. Ale ja sa pýtam, kto im dáva toto právo? Príroda? Nie. Aj Putin pozval homosexuálov na olympijské hry do Soči za podmienky, že nebudú prezentovať svoju orientáciu pred deťmi. Považujem výchovu detí homosexuálnymi pármi snahu ísť proti prírode. Predpokladám , že kvázi ochrancovia ľudských práv poukazujú na to, že homosexualita nie je nejaká choroba, ktorú treba liečiť a že im táto sexuálna orientácia bola daná do vienka. S tým súhlasím.

Ale kam až pôjde táto naša tolerantnosť. Budeme dávať deti na adopciu aj pedofilom? Veď tiež sa s touto orientáciou narodili. Otvorene sa začínajú k tomu hlásiť (http://www.hlavnespravy.sk/gay-pride-pochod-v-prahe-bol-historicky-prvou-verejnou-promenadou-pedofilov/131506/).

Vráťme sa, ale k pravej prapodstate konšpiračnej teórie Prečo sa Európa tak agresívne zasadzuje za práva homosexuálov a prečo tak neľpí na podpore klasickej rodiny. Áno sú to PENIAZE. Populácia Európy stagnuje a rovnaký počet ľudí si predsa nekúpi výrazne viac produktov za predpokladu, že sa nezmení štruktúra rodiny. Predstavme si klasickú rodinu. Tej stačí jeden byt alebo dom, jedna práčka, jedna chladnička a v neposlednom rade sa efektívnejšie a úspornejšie varí pre štyroch ako pre jedného. Ale rozvrátená rodina, kde otec žije samostatne a žena s dieťaťom tiež už potrebuje dva byty (dve hypotéky), dve práčky a podobne. Dieťa, ktoré vyrastá v takejto rodine je štatisticky omnoho náchylnejšie na rovnaké vzorce správania ako mali rodičia. Bude teda pre neho oveľa jednoduchšie sa v budúcnosti rozhodnúť pre rozvod, respektíve ani sa neoženiť, nevydať a tento model šíria automaticky ďalej. Naše deti by sme mali chrániť od týchto modelov správania a už v žiadnom prípade im tento model vštepovať napríklad v prvom ročníku základných škôl v šlabikároch (http://www.sme.sk/c/7022239/slabikar-s-rozvodom-poburil-minister-ho-da-preverit.html).

Doplním jedno motto: Nerobme všetko pre peniaze, moc a slávu a žime tak, aby sme si na smrteľnej posteli povedali: Bol to super život a chcel by som ho prežiť ešte raz.

Hypoklam – refinancovanie úveru na Slovensku po slovensky

19.03.2013

Hypoklam je skratka, ktorá vyjadruje moje posledné skúsenosti s hypotékou a jej refinancovaním v najvačšom bankovom dome na našom malom Slovensku. Vždy ma udivovali správy o tom ako sa mojej banke darí, veď prečo by aj nie keď som jej platil nemalé úroky a samozrejme aj poplatky za „vedenie“ účtu. Nejdem písať o tom, že v niektorých štátoch európskej únie na [...]

Odvody a iné nezmysly

12.09.2012

Nedávno som v televíznych novinách videl ako matka na rodičovskej, čo dostáva cca 200 Eur rodičovského príspevku, mala „šťastie“. Vyhrala auto. To ešte netušila, že bude musieť zaplatiť daň za to úžasné šťastie v podobe dane z príjmu ako aj po novom zdravotné odvody. Za auto v hodnote cca 12.000 bolo treba zaplatiť aj odvody do zdravotnej poisťovne približne [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

Juraj Romáš

Popísať veci pravými menami v tomto štáte slovenskom...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 3
Celková čítanosť: 16390x
Priemerná čítanosť článkov: 5463x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy